ЛУДИЯТ ЗАПАЛЯНКО - Драгни Драгнев

Признавам си, доста си падам по спортистки. Ходя по състезания от вд – голи бедра да зяпам. Слабост ми е. Държа много на женската  хуост във физкултурата. Издигам я в култ, както се казва. Гледам и ме се пълни душицата. Мед ми капе на сърцето. Изпитвам наслада. Като естет ви говоря обаче.  Слагам настрана удоволствието. Макар че и спортът е радост и удоволствие.

       Първо ударих око на една нежна плувкиня. Пепа Точилката й  ама сякаш се плакне под душа. Има походката на световно известната Таня Богомилова. Много е романтична. Играехме си на граджета три месеца и девет дни. Ходехме на кино и театър, на дискотека и по купони. През това време тя спечели два бронзови медала. Вдъх новявал съм я по всяко време на денонощието.

       Хубаво парче беше, ама й бих дузпата. Провали се на един балкански турнир в Албания и сърцето ми изстина. Тогава пък взех,  че хлътнах по гимнастичката Галя Иванова Йорданова. Номера ми продаваше, понеже я преследвах на всяко състезание. Уж не ме забелязва сред запалянковците. Уж не ме чува, че ръцете ми посиняват да й ръкопляскам. На успоредка и греда равна няма. Тялото й за милиони. Главата – на сексите Шарън Стоун. Бедрата й ме залисват като че съм дебил и лигите ми текат. Един път отсъствах – паднала от гредата. Натъртила си ключицата и си навехнала ръката. Когато се възстанови, стана фурия. Стигна черешката на тортата. Само че не ни било писано да увенчаем любовта си. Намесиха се родителите й и ни разделиха.

       По-късно ми грабна сърцето една тенисистка. По цял ден тренира като луда, яде шоколад и смуче фреш от портокали, мандарини и авокадо. Аз обикалям корта и от всички страни я наблюдавам. За бедрата й да не говорим. Един ден може да играе с Габриела Сабатини. Но защо отминава любовната топка, която от време на време й подхвърлям!? Друг мъж ли тревожи живота й? Чувствам, че тази тенисистка ще загази, ако не съм около нея. Влюбен съм до ушите и това е…

       На всичко отгоре в мен се заглежда една лекоатлетка. Скача милата, като Стефка Костадинова. Успешен ли е скокът й по време на състезания, очите й начаса в моите се втурват. Едва издържам на погледа. Ще запазя името й в тайна, понеже работата става дебела. Хлътвам отново. Това гадже започва да навестява и сънищата ми. Виждам я да се прехвърля над летвата съвсем гола. И пак бедрата й се навират в очите ми. Няма капчица срам от публиката, нито от мен. Вдига сантиметрите непрекъснато нагоре. Като нищо ще надмине рекорда на Стефка Костадинова…

      Скачам от леглото, плувнал в пот целият. Божичко, полудявам…