ФИГУРА НА МЕЧТИТЕ - Александър Щинков

Решихме да коригираме теглото си. Аз с два килограма, тъщата с петнадесет, а жена ми и двете балдъзи с по четиридесет. За целта се обърнахме към „Туиги Сървиз”.

-    Само с продуктите „Туиги” може да добиете фигурата на своите мечти! – рече управителят.

-    А какви са гаранциите? – попитах

-    Само след три дни жена ви ще прилича на Клаудия Шифър!

-    Предпочитаме Дженифър Лопес! – казах, след което посочих двете балдъзи и тъщата и заръчах два пъти Шакира и една Шарън Стоун.

Управителят отбеляза желанията ни и ни отпрати.

Резултатите на „Туиги Сървиз” бяха светкавични. Още на третия ден жена ми и двете балдъзи заприличаха на самоходни тояги, току-що минали през рендетата на „Сизи шейф”. На четвъртият ден започнаха да се окосмяват. А на петият загубиха вторичните си полови белези и пуснаха бакенбарди. Тъщата също отслабна. Стопи се! В края на експеримента и четирите приличаха на дъски за гладене и вместо сутиени ползваха тиксо...

 Аз също се промених. Получих разтрояване на личността. Отначало приличах на Джъстин Тимбърлейк, а после на Лейди Гага и овцата Доли взети заедно. Първо се увеличи бюста ми. Нарасна с пет сантиметра. Към началото на третата седмица без режим, упражнения или диети ми се появи бенчица като на Мерлин Монро. Кожата ми стана светла и нежна...

На четвъртата седмица от ефир Азис пожела да се омъжи за мен, а на шестата компютърът ни записа на гинеколог.

П.П. Забравих да добавя. Съседите на горният етаж, които ползват от години продуктите на „Туиги сървиз” започнаха да се размножават безполово. Отначало чрез клетъчно деление, а после чрез пъпкуване и спори.